DIE.

2011-02-28 15:22:04 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Har sökt in till gymnasieskolor nu.
Gävle: John Bauer + Vasa
Uppsala: Boland
Örebro: John Bauer
+högbergs och INIT. Självklart. 

Har kommit fram till också att under denna vecka kommer jag komma hem från skolan och vara allmänt depp. Ska väl försöka få mig nån timmes sömn men det lär antagligen inte hända. Är så otroligt jävla trött och har ont i kroppen HELA TIDEN. hh...
Ska försöka ta något att käka nu, sen ska jag göra klart religionen så Lena blir nöjd. Orkar jag ska jag fortsätta med WW2. Men bara om jag orkar.

Jag har för mycket kläder.. T^T

2011-02-27 17:24:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..bild <- = 90% av kläderna jag gick igenom idag.
bild -> = samma hög fast rensad. I HAVE ALMOST NOTHING LEFT.
Dock är det jävligt skönt att bli av med skiten, HAHA

Anything but ordinary.

2011-02-27 13:23:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Försöker städa. Det går åt helvete. <3 :D Har så sjukt mycket kläder jag inte använder, så hälften av det jag äger ska kastas eller ges bort. Vet ni någon som behöver kläder så säg till (y)
Funderar på att hämta godispåsen för att få lite energi. Kommer inte hjälpa dock. Slår vad om att denna dag slutar med att jag ligger i soffan efter att ha packat in kläderna jag ska behålla i garderoben, kollar på spn och käkar godis istället för att forsätta med allt skit i rummet, vilket i sig slutar med att bror och mor kommer hem och får damp över att jag inte städat som jag ska. Eh... Aja.

Helgen i örebro var gay. bokstavligen. HAHA. Men det var awesome. Och det var fan gårdagskvällen också :D
Jackan jag köpte igår är awesome den med. I luv it.

r.i.p Valentine Enzo Hadin.

2011-02-23 17:54:23 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Begravningen var sjukt jävla fin. Måste erkänna att när låtarna som bror och Amanda valt spelades upp så grät även jag. 

Sitter och fryser röven av  mig i Ingsån. Men jag kunde verkligen inte bry mig mindre om det. Jag är hemma. <3
Och internet fungerar finfint på övervåningen, haha :D

Ska försöka vara lite social nu. Är trött som ett as och har haft huvudvärk hela dagen, men jag ska försöka. Åker ju faktiskt till Örebro igen imorgon och har inte träffat faderskapet på ett tag nu, så..

Ciao.

Sitter i skogen

2011-02-23 10:53:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Och det är en helt underbar känsla just nu.
Måste dock lämna stället snart.. vill verkligen inte. Ska på begravning (fråga inte) och efter det blir det hem till bruket igen. Förhoppningsvis sover jag här en natt till, men jag vet inte.

Var till uppsala igår (rätt skönt att jag bara är magsjuk en dag :D ) med Bella och Angelica. Hittade ett par jeans och en skjorta. Rea<3. Köpte en liquid eyeliner också, den jag har vill inte samarbeta riktigt.

Måste fixa grejerna nu, farsan står typ utanför och gasar och har sig, haha. Biljävel. Lite ironiskt att en bilmekaniker inte alltid har en fungerande bil, eller?

Honung.

2011-02-18 21:19:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har nå jävla tuggtabletter som smakar weird. Först typ gott sen blir det som att tugga på mousse och jag blir spyfärdig. Ska äta skiten efter varje måltid + innan jag lägger mig också. Mumsigt! *dies*
Har lyckats tillbringa dagen med mor, syster och systerbarn faktiskt. Trots att jag egentligen brukar ha sämst med energi. Skulle vilja kräkas nu, men självklart kan jag inte. Mår så otroligt jävla illa så jag vet inte vart jag ska ta vägen >< 

Stockholm imorgon. Öppet hus + nördfest. Det ska bli kul, är dock lite nervös om jag ska vara ärlig. Jag kommer bara känna 2 pers av ca 7st (+ mig). Och jag som har så lätt att prata med folk! *HOST* Eh... Hjälp. >: 

So sick.

2011-02-18 02:24:39 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet inte vad som är vad längre.
Jag mår jättebra ena minuten, 2 sekunder efter kan jag må så otroligt jävla dåligt.
Det har inget med hormoner att göra, så mycket vet jag vid det här laget.
Jag orkar inte med att vara såhär känslomässigt ostadig hela tiden, och jag orkar inte med att vara osäker på precis ALLT. På precis alla. Varför kan jag inte bara få vakna en morgon och känna att dagen blir bra? Få känna att du faktiskt är intresserad i mer än en timme? Varför kan jag inte få känna att jag klarar av att plugga och att jag inte saknar precis alla hela tiden? Gör jag inte det, så vill jag inte träffa någon alls, och hur mycket bättre är det egentligen?
Nej... Jag orkar inte. Känner inte att åka härifrån hjälper. På något sätt måste jag hitta något helt annat som hjälper, men vad? Det känns inte som att du finns där hela tiden, som sagt. Det känns inte som att jag kan lita på att du vill mig något.
Mina tankar flyger verkligen omkring hela tiden, att inte kunna veta varför eller hur jag ska göra för att kunna lösa/fly från skiten gör att jag börjar få smått panik.

Snälla. Jag orkar inte med ett till år av depression. Jag orkar inte med att ligga på gränsen till sjukdom. Igen. Jag orkar bara inte.

~ "And I'm so tired of wishing, that you we're still here."

nomnom.

2011-02-17 20:23:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Var till sjukhuset för några timmar sedan och idioterna där kan dö. Varför i hela helvete har dom bara EN läkare i tjänst?! Mongon... -.-
Aja, efter att ha väntat ca 2½h på att få träffa läkare så fick jag reda på att jag antingen har "för stor" magmun (vilket oftast är medfött) eller så har jag magsår. Ska dubbla dosen av omeprazol och imorgon ska jag få nån ny tablett i väntan på att en remiss ska skickas till uppsala för glo...nån jävla skopi grej. HAHA..

Har mitt jävla godis nu iaf, så nu ska jag fortsätta med Spn och försöka att inte dö.. :3

Arrival of the Reaper.

2011-02-16 21:54:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Känns det som.

Har varit död hela dagen, vilket jag ska fortsätta med hela kvällen. Den del som är kvar iaf.
Kolla supernatural och leta godis... Orkar egentligen inte skriva, men mår så otroligt konstigt så jag måste. Annars kommer jag börja klaga över något. 
MÖÖÖH jag önskar jag hade energi! Jag vill skriva klart noveller, jag vill skriva bra texter, jag vill läsa ut böcker, jag vill umgås med människor utan att verka död.

*sigh*... Det var väl typ allt. Blir antagligen hemma hela veckan från skolan, moder ska ringa läkare imorgon. Trevligt (y)

Såg nyss att jag klagade ändå. Hehe oops...

~~

2011-02-15 19:22:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


"I'm a wildly mismatched collection of sad songs on scratched cds, half-read books and unraveling cardigans all accumulating in a giant mess meant to impress the next person and then the next."

källa: paperheartsyndrome.deviantart.com

Jag hatar det här.

2011-02-15 16:14:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Somnade vid 19 igår, när jag skulle upp imorse var jag så trött så jag mådde illa, och eftersom skoldagen i stort sett skulle gå ut på inget mer än att lyssna på högbergselever så fick jag stanna hemma. (Vet ju trots allt vilken linje jag ska gå redan). Somnade om, vaknade vid 13. Nu är klockan lite efter 16 och jag är trött som ett svin. Känner mig döende på riktigt. Duschen nyss hjälpte inte det minsta, det tog bara mer energi. Usch...
Måste vara barnvakt sen också. Är det inte så att bror och amanda följer med då strejkar jag på riktigt. Jag orkar inte med 3 småbarn idag. No way.

Slår vad om att jag börjar bli sjuk, vilket jag inte skulle bry mig ett skit om just nu..

Asså wtf.

2011-02-13 21:09:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det blir ingen skola för mig imorgon, jag sitter fortfarande i Örebro med Jennifer och Melinda.
SJ är fail, så tåget jag skulle åkt med blev inställt, det blev även bussen som skulle ersätta tåget och tåget som skulle komma timmen efter var full. Därför får jag nu nya biljetter imorgon och kommer hem någon gång på kvällen. Usch...

Weei.

2011-02-12 17:41:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter hemma hos Melinda, vi nördar som få. HÖHÖ.
Ska snart gå ut och.. vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi får väl se.
Åker hem imorgon, vill inteeeee >':

Det ligger mjukisbyxor på mitt golv.

2011-02-10 14:12:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är nu snart klar med nationella proven i svenska. Det är ganska lätt, så det har väl inte varit så värst jobbigt förutom idag när vi hade provet i 3 timmar. Härligt (y)

Tror jag packat klart det mesta. Ska börja göra klart dataväskan också, så det bara är att lägga i laddare, dator och internet-usb där senare ikväll.
Har jag sagt att det ska bli underbart att få komma bort under helgen? Mjo, sisådär 7 miljoner ggr va?
Blir hämtad i skolan imorgon vid halv 12, moder min skjutsar mig till Enköping där jag sen tar tåget vidare vid 2. Ska bli mys att fika med mor och syster min innan jag drar iväg.

Ska kanske söka till nån skola i Örebro också, men det är bara någon tanke jag har för tillfället. Inget jag är säker på.

Nu ska jag fortsätta med att göra klart för imorgon, sen ska jag duscha för att sedan kunna gå igenom resten av dagen med att kolla på Spn. <3

Fan vad jag bloggar.

2011-02-07 13:52:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kan du inte bara berätta vad det är du vill istället för att vara så jävla distant?!

Ångesten höll på att kväva mig imorse. Och det gör den väl fortfarande, men nu är jag hemma och är bortdomnad i hela jävla kroppen. VARFÖR blir det alltid så?! Jag kan inte känna min kropp så fort det är minsta lilla, är jag så jävla lame?
Ska either way kolla på supernatural nu. Fortsätta att låtsas att jag inte existerar.

Tack för mig.

>< '

2011-02-07 00:31:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Biljetter beställda till Örebro nu.
Äntligen... <3

Jag vill ha helg..

2011-02-06 23:49:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är så jävla trött på mig själv. Skulle duscha men det ligger 14 ton tvätt ivägen. Orkar inte hålla på. Orkar inte med dagen. Orkar inte med något. Ska därför glömma bort min existens och kolla på supernatural.
Kommer inte vilja kliva upp imorgon, men jag får hoppas på att jag klarar av veckan.


Would it be OK if I took your breath away?

2011-02-06 16:47:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Finns ingen musik som kan förklara hur jag mår idag. Finns inga ideer för att jag skulle kunna skriva ner det själv. Jag orkar inte se mig själv såhär längre. Jag mår dåligt helt enkelt. Känner mig dissad och har totalångest. Orkar inte ens tänka på veckan. Vill bara att helgen ska komma så jag kommer härifrån. Så jag får tänka på annat ett tag. Jag börjar bli trött på allting dessutom. Är fortfarande rädd över att det ska bli som förra året. Ändå känns det inte alls som den tiden.

Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bra idag.

...

2011-02-06 14:51:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


"When everything feels like the movies
And you bleed just to know you're alive"


This day were lame.

2011-02-06 00:11:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag hatar att känna mig så beroende.
Jag blir så äckligt jobbig.
Fyfan.
~~
Jag sitter hemma i min säng och äter lakritskulor. Är egentligen rätt hungrig, men jag kan inte komma in till mig för att hämta mat, eh.... Bläh. Ska därför ta ett glas cola snart, eftersom det är det enda jag kan få i mig för tillfället, för nu börjar jag må illa tack vare lakritsen. Allt känns ju toppen när det gäller matväg idag! 8D *host*

Ska kolla på Shelter tror jag. Eller Spn. Antagligen SPN eftersom Shelter inte är någon film man vill kolla på själv. Då blir jag paranoid på riktigt, HAH

Well, good mornin'

2011-02-05 15:02:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag var uppe till typ... 4 igår. Imorse. Eller ja ni fattar.
Jag vet inte varför, men med tanke på att jag inte har några planer förrän kl 7 ikväll så gjorde det inget.

Jag sitter i "min" lilla lägenhet just nu och äter lakritskulor. MWAAAH SÅ JÄVLA GODA <3 Jag funderade på om det var osmart att äta godis direkt på morgonen, kom sedan på att det lördag. HÖHÖ. Jag e tjockis.. <3

Jag har egentligen inget att skriva om. Som vanligt. Så därför ska jag nu istället gå och äta frukost och duscha så jag slipper det senare. Sen ska jag... Sätta mig vid datorn igen? Eller försöka skriva om Islam.. >:

-

2011-02-02 21:45:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag önskar jag kunde förklara för dig hur det känns när du pratar om sånt där.
Om sånt där jag önskar att jag också kunde göra.
Om sånt där jag önskar att folk tänkte om mig.
Jag älskar dig, som vän. Men sånt här tynger ner mig, även fast jag inte vill.
Jag hatar mig själv för jag inte kan inse att det inte är på det sättet du menar.
Det är inte på det sättet som jag tror det är.
Du vet inte hur det är att vara i den här situationen, för du har aldrig behövt.
Du har aldrig haft det här problemet, och även om jag vet att det inte är ditt fel,
så kan jag inte sluta tänka att jag önskar jag vore som dig.
Jag vill inte att du pratar med mig om sånt där, det får mig må dåligt.
Det får mig att tänka och för mig är det aldrig bra.

Du vet antagligen inte att det här är riktat till dig, men jag hoppas du förstår det ändå.
Utan att jag ska behöva prata med dig om det..

Förlåt. Men det får mig må jävligt dåligt..

Filming poop and talking to myself.

2011-02-02 16:48:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det var det som hände när jag var ute i solen idag.
Jag bestämde mig för att filma och då blev det så. Kom på senare att jag filmade åt fel håll, så skulle jag lägga ut skiten på youtube nu skulle det bli irriterande. Funderar dock på att försöka lägga upp den ändå. HÖHÖ.
~~
Nejmen seriöst. Jag var duktig som var ut ett tag idag.
Jag är i desperat behov av att göra något, men jag vet inte vad. HJÄLP?!

I have no life.

2011-02-02 14:34:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är sjukt fint väder ute. Och jag har bara suttit inne hela dagen. Usch..
Jag funderar faktiskt på att gå ut nu, bara gå liksom. För mig själv.
Jag hade sprungit om det varit så att min rygg gillade mig, men det gör den inte.

Önskar att jag var äldre nu, att jag bodde själv och kunde ta mig tid för att göra grejer. Ha tjejkvällar eller liknande bara för att liksom. Men det får jag nog vänta några år med.. 

Nu ska jag klä på mig och gå ut. Ciao.

Jag är positiv. *host*

2011-02-01 20:06:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag önskar jag hade lov.
Jag önskar att jag kunde åka till min syster för att kolla på film redan nu.
Jag känner mig frustrerad.
Jag känner mig instängd.
Jag vill inte vara här längre..
~~
Jag tror jag får fel btw. Morsan svarar verkligen aldrig på om om vi kan åka till skolan den 19e och nyss när jag frågade sa hon att hon tar ledigt men vägrar köra. VARFÖR I HELA HELVETE SÄGER HON DÅ ATT VI KAN ÅKA?! Obviously kommer jag inte hitta någon som kan köra. Stefan är för LAT och känns inte som en höjdare att sitta med både morsan o farsan i samma bil en hel dag.. (ja, helt ärligt.)
Kommer sluta med att jag inte åker alls, kommer inte in på gymnasiet och blir fast här.
ELLER
Så kommer mamma tvingas köra i stan ändå och då kommer hon vara aspissed hela dagen så jag blir sur på henne och alla negativa kommentarer hon kommer slänga mot mig.
FAN

Ten more minutes..?

2011-02-01 17:18:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och lyssnar på Kill Hannah, ja.
Åkte hem från skolan idag innan lunch, tror det är en sträckning det rör sig om i ryggen min.. Vi får se hur det blir, om jag åker till skolan imorgon eller om jag måste vila en dag till. 
~~

But now somehow you're breaking my heart
And I don't know where you are
But like a drug lift me up to the stars
It's why I'm feeling alive
It's the first time
Here's hoping this day won't end

I don't know now what to do
I don't care
I need ten more minutes with you. <3

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu