wish that home were here

2012-02-28 02:58:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det blir liksom fel. För sent och jag borde inte tänka då.
Jag saknar Stockholm. Det gör jag verkligen. Jag vet att jag böt för jag mådde dåligt, jag vet att jag inte kände mig fullt hemma med klassen, men... Jag trivdes. Jag gjorde ju förfan till och med läxorna därifrån (?!). Det är liksom... Jag vet inte. Det känns konstigt. Jag borde åka dit och hälsa på eller nåt, faktiskt. Men det finns ju inte tid för det. 

Och apropå skola har jag typ 3-4 grejer jag borde göra. Vill gråta bara jag tänker på dom. Snälla kan någon bara ta mig härifrån. Tillbaka till det tidigare inlägget om hur jag egentligen vill ha det. Fyfan för allt det här.
Skulle kunna bo på gymmet. Mår för dåligt för ofta och där tänker man liksom inte. Man bara... Gör.


If Heaven and Hell decide, that they both are satisfied.
Illuminate he NO's on their Vacancy signs.

I don't know, but it's never been so clear.

2012-02-27 20:25:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Var ner till gymmet för ett tag sen, snodde moderskapets gymkort eftersom jag inte hunnit köpa ett eget ännu. Var där i typ 1½ timme, och fyfan vad underbart det var. Det behövdes för att bli av med en del av frustrationerna kan jag säga. Tror nog att gymmet kommer bli min livräddare. Vi får se om jag tar mig dit imorgon också, skulle vara skönt faktiskt, hah ): Låter som en hurtbulle nu, men kommer slå ihjäl någon på allvar om jag inte kan göra något åt allt det här. Och eftersom det inte finns nått annat att göra här så blir gymmet lösningen. Ett tag.
Kom hem och tog en dusch innan jag åt, satte mig sen vid datorn igen. Vilken överraskning att jag gjorde det. Har hunnit läsa ca halva The Hunger Games nu och för er som inte läst den så är det värt att göra det. Ska fa-aan kolla på filmen när den kommer ut på bio :@ And oh, förhoppningsvis kommer mitt spel senast onsdag 
Nu har jag ingenting att göra. Tycker Bella kan spela för mig. HÖHÖ

She expected the world.

2012-02-27 00:44:04 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har den senaste tiden fått jättekonstiga känslor. Det är inte så att jag mår dåligt egentligen, men på något sätt blir jag mer och mer torn apart. Jag får plötsliga tankar om skolan och om hur det skulle vara om jag inte gick där. Hur mycket jag skulle kunna göra.
Jag pratar nu inte om att jag tänker hoppa av skolan, eller att jag skulle vilja sitta hemma och vara lat för att kunna kolla på serier och sitta vid datorn hela tiden. Nej, jag vill kunna känna mig fri. Det låter som en klisché, men det är så jag känner. Jag vill ta det där jävla körkortet utan att stressa. Jag vill börja fotografera utan att känna att jag är tvungen till det, because to be honest vet vi alla att det automatiskt inte blir lika kul om man måste göra något.Jag vill komma framåt i livet och börja på min stora dröm, för ja, jag har faktiskt en. Jag vill kunna känna att jag kan göra exakt vad fan jag vill utan att behöva känna mig skyldig över något. Utan att behöva känna att jag har annat att göra och jag vill inte ha ångest över skolrelaterade saker längre.
Ska det verkligen vara så jävla svårt att få vara sig själv, utan att ha allas blickar på sig? Ska det verkligen vara så jävla svårt att få göra det man själv känner är rätt, och att få kasta bort det där betongblocket över sina axlar utan att alla ska behöva påminna en om vad man egentligen ska göra? Jag orkar inte. Jag vill inte ha det så. Jag behöver få tid att göra en massa saker och jag behöver väl egentligen sätta mig ner och gråta i timmar utan att det finns en risk att någon ser mig.
Som vanligt har jag inte fått med mig ens hälften av alla mina känslor och tankar. Poängen är dock att jag inte orkar vara bunden till något längre. Jag vill kunna göra vad fan jag vill, när jag vill, och må bra. Jag orkar inte hålla på att vara andra till lags hela tiden, för det är vad jag gjort exakt hela mitt liv. Tänk att det är överdrivet sagt om ni vill, men det är så det är helt enkelt. Jag pratar bara inte om det, som med mycket annat.

Lådan som är markerad "ömtåligt" ska inte behöva kännas full hela tiden. Poetiskt och jävligt, eller hur?


floating over flames

2012-02-21 19:20:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Honest. To. God. Min mage är större än en öl-fantast's och jag har sån otrolig mensvärk. Har ont i ryggen också. Så vad gör jag? Tröstar mig själv med en monster. OH YEAH
Skolan idag väl otroligt seg. Har värsta uppgiften i samhäll men som vanligt vet jag inte vad fan jag håller på med. På idrotten var det bara betygsprat och ta igen rester, vilket betydde att läsa ur boken medan jag kollade tumblr. LIKA EFFEKTIV SOM VANLIGT.
Uh, jag behöver lov ):
Ska fortsätta med min monster och kolla på Full Metal Alchemist nu, har ju faktiskt utmanat mig själv till att se klart alla mangaserier på datorn innan sommarlovet börjar, vilket är ca 4-5 st, så det är lika bra att sätta igång.


jag får så otroligt mycket gjort.

2012-02-20 10:11:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Återigen måndag. NÄMEN GU' VA TREVLIGT. Eller nåt.
Ska nån gång efter lovet redovisa om Robert Mapplethorpe med en PowerPoint och hela skiten. Har som vanligt inte något gjort alls. Eller jo, har några bilder, men inte någon fakta för fem öre. Så vad gör jag nu på FOTO-lektionen egentligen? Jo, sitter vid Youtube & Tumblr. Så otroligt effektiv jag är. Bestämmer att jag ska göra något när jag kommer hem, men det vet vi nog alla att det absolut inte kommer att hända. Åh gud, nej jag måste fan försöka få något gjort. Så kan jag låta mig själv få dricka en monster när jag kommer hem. Och Root Beer. Omnom.

Robert Mapplethorpe-photo.
Inlägget till ära sådär.

when the real word crashes down, oh if you could see me now

2012-02-19 22:52:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Plattat håret, borstat tänderna och tvättat ansiktet. All set for bed - nu behöver jag bara bli tillräckligt trött. HAHA
Fick stå och föna sängkläderna innan jag kunde bädda eftersom de inte hade torkat riktigt. Klagar inte dock, det är fint nu <3
Skulle behöva färga håret. Eller, egentligen inte, men jag vill ju färga om det hela jävla tiden så det är hos mig problemet ligger really. Har bestämt mig för att nästa gång jag plockar upp en färg blir det en svart sådan. 

Mamma gillade filmen by the by. Bäst för henne det. Hon typ tycker jag är konstig när jag nämner bra filmer och vill dela med mig, men när hon väl går med på att kolla på dom så gillar hon dom också. Var samma med Constantine, den ville hon ju föfan inte ens pausa, HAHA. Det är min mamma det <3
Lyckades fixa bilder på lådan och överkastet iaf. Lite mindre bra sådär, men dom fungerar åtminstonde. Här harni :@

Nu ska jag typ försöka lägga mig och sova tror jag. Går det verkligen inte så får jag kolla på en film eller True Blood eller någon av de andra 7 miljoner serierna jag har. Har inte kollat på sista Sherlock än, borde väl ta mig an och göra det i veckan ):  Hatar dock att det gick på 1an. Låter lamt, men vafan; det var tanken på att visa det på fucking SVT också. Bleh.
Jag är hungrig.

Sherlock Holmes ~

2012-02-19 19:13:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sådärja. Designen klar och mitt rum är... I stort sätt klart när det gäller städningen. Dammsuga gör jag fan nån annan dag, orkar inte ): hah. Behöver fortfarande bädda sängen, men påslakanen har inte torkat än </3
Nu ska jag sätta mig med en semla, en root beer och kolla på Sherlock Holmes med moderskapet och Angelica (?). 

Huge-ass picture, men w/evs. Robbie 

It's your right, your ability, to become my perfect enemy

2012-02-19 15:48:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och lyssnar igenom en slash-lista jag gjort på Spotify, bara 14 låtar, men iaf *drool*
Har iaf fått in alla kläder (förutom de i tvätten då) i garderoberna nu. Tog bara nån halvtimme eller nått, men klart är det! Satt upp både spegel och ljusstakarna runt den också. Spegeln ska dock målas, men kände att jag ville ha upp den, hah ): Den ska bara bli svart, så det kommer inte ta lång tid att fixa sen iaf.
Var till Rusta igår och fick lite grejer. Har nu en ny film till min hyll-samling (Devil ) och fick även ett Amerika-sängset och en England-förvaringslåda. Ska slänga upp lite bilder på skiten sen när det är mer fixat hade jag tänkt, så rummet blir visat för omvärlden -host-.
Ska tillbaka till Rusta när jag fått pengar, finns asbilliga filmer där jag vill ha :'D Behöver köpa ramar också för mina bilder. Funderar på om jag kanske ska skriva ut andra istället, because I'm not fully satisfied med dom jag har ): oh well
Nej, nu ska jag försöka resa på mig och fortsätta plocka och städa rummet. Gardiner behövs också. HAHA
Ikväll om jag orkar ska jag fixa ny design på bloggen. höhö

♥ sådärja

I'd like to think that I know what the hell is going on.

2012-02-18 14:52:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är på så jävla dåligt humör hela tiden. Tror jag vet varför också. Orkar inte med det här, helt seriöst. Det blir för mycket. Vet att ingenting kommer ändras och att jag egentligen bara borde försöka vänja mig, men jag vill inte. Alls. Ska väl kanske snacka med moder min om det, men som sagt så skulle det inte göra någon skillnad. Snälla, kan det inte bara vara över?

Fan

asnbvökjb

2012-02-13 14:14:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åh magsjuka, what a joy.

plucky pennywhistle's magical menagerie

2012-02-12 22:26:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska jag starta Spn 7x14.
Kommer behöva ringa mamma inatt.
Jag får verkligen ångest av att behöva tänka på imorgon.
Det här går bara inte. Seriöst.
Åh jag vill typ gråta vad fan är det här.

my social life will eventually kill me

2012-02-12 20:31:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Helt sjukt att jag behöver så otroligt jävla mycket egentid för att inte bli galen. Var i Sthlm fredag-lördag och följde med syster hem från Gävle på lördagen efter att ha firat svåger, och idag när de skjutsade hem mig stannade de kvar ett tag. Självklart fick jag psykfel lite till och från men pokerface börjar jag bli van vid.
akjbdjkne
Köpte 2 nya filmer i lördags också - Sherlock Holmes och Batman Begins ♥ luv them.
Ska kolla på Vänner nu och sen blir det avsnitt 14 av Spn, till det ska jag äta loads med frukt och hoppas på att jag inte dör tills imorgon. (well, a part of me do hope, but let's ignore that fact for now). Vill verkligen inte till skolan, mår så jävla dåligt så jag vill skjuta skallen av någon. Är bara obekväm, irriterad och gråtfärdig när jag sitter där. Fyfan. Vill bara stanna i mitt rum och kolla på massa skit och äta ännu mer onyttigt. gnkergjkndf blöh.

Och hej där var texten cp. Trevligt. Fuck you.


och hej jag älskar dig, mad hatter. Dig och denna film. hejdå.

when the rain starts to fall

2012-02-09 23:48:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Moder har fortfarande inte ringt BUP. Jag är fortfarande inte helt frisk. Men ska trots det ta mig till huvudstaden imorgon. Lyckades slå in presenterna med nå konstigt papper och lite aluminiumfolie, såatteeh, det blir nog bra!
Har inte ett skit att skriva egentligen, men det känns som att jag borde uppdatera mer. Though how can I när det inte finns något som händer? ):
Skulle vilja ut och fota mer. Skulle vilja vara asduktig på det och ha en massa ideer, men vafan... Känns inte som om jag har varken ork eller tid, trots att jag säkert har båda. Skulle i vilket fall vara kul om jag fick iväg röven och började fota nån gång snart, innan allt det fina med frosten försvinner. Kanske till och med kan vara så engagerad så jag går upp innan solen nån dag? (not very likely, men man kan ju drömma)
Nu ska jag somna till vänner. Kan bli svårt, men värt ett försök. 


I need ears who listen and eyes that can see

2012-02-06 00:52:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag känner hur allt förstörs hela tiden. Det går inte.
Mitt humör pendlar oftare än en knarkares och jag mår allmänt dåligt.
Jag känner mig sjuk och trött hela tiden.
Vad är det här.
Jag vill inte gå tillbaka till hur det var förut.
Fan.

Let's have a quick update of my life.

2012-02-05 17:49:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag bor i Hedesunda, lägenheten är asmysig och jag typ älskar mitt rum. Inte helt klar än dock, men ändå. Skolan går väl, lite sådär egentligen och enligt många faktorer borde jag typ prata med BUP eller skolkuratorn. Mamma ska ringa i veckan och beställa tid. Awesome.

Är hemma idag pga att moder min sa att det antagligen var för det bästa. Har mått så dåligt senaste så det ändå inte spelat någon roll vart jag varit. Är en jävla zombie i skolan.
Vaknade i morse av att jag va torr i mun och hals. Är sjuk mitt i alltihop, of course. 

Har lila/rött/mörkt hår och det är awesome. I luv it. <: Och jag vill ha fredag nu så jag kan åka till Stockholm och bara glömma en massa saker. Det ska bli så jävla skönt.


1a Februari 2012.

2012-02-02 00:08:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godnatt 'Morfar'.
Jag hoppas du väntar på mig med hockeyhjälmen
i handen och ett leende på läpparna när vi möts igen nästa gång.
✞ ♥


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu