Jag saknar min Constantine-DVD

2011-12-31 13:15:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


"Hej Carro! Nu har jag missat dig 2 ggr i rad :)
Hoppas du får en trevlig nyårsafton! Många kramar, Lisa <3"
Min kusins sambo är däremot mycket trevligare mot mig än moster min känner jag, hah :( Vill träffa henne så jag ångrar nästan att jag inte gick upp när klockan ringde. Oh well.
Det blev ett långt inlägg igår, men det får ni fan leva med.
Ska äta frukost nu hade jag tänkt, sen blir det att klä på mig utan som helst anledning. Jag vill bara få använda min hoodie. HAHA
Bai

Tranquilize

2011-12-30 23:01:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nyss tagit en helt onödig (dock väldigt varm och underbar) dusch. Lyckades komma hem igen utan större problem från stan idag c: Gbg - 1, Char - 1. Nu jävlar. HAHA
Det fungerade att köpa lite skit idag faktiskt. Lite var väl sånna där smågrejer jag tänkt jag ska köpa men aldrig gjort, fan vad jag älskar att köpa onödigt skit <3 Det blev sammanlagt;
  • Supernatural säsong 2 på DVD
  • En ny hoodie (har många, men denna är anlrgkedmb)
  • En svart/vit rutig skjorta
  • Alice in Wonderland på DVD
  • X-Men First Class - DVD
  • 3mm spiraltöjning
Som sagt; bara onödigt, men det gjorde mig glad dammit :@ Har fortfarande ca 1300 (+600 löst) kronor kvar. HÖHÖ jag känner mig rik :@@ Ska försöka hitta ett par nya jeans också. Hittade ett par idag som var för stora och försmå. Fanns inget mittemellan. FUUUU. Dessutom när jag kommer hem ska jag beställa en Ravenclaw-halsduk, hell to the yes. (eller, ska ut och kolla på hemsidan nu direkt om jag kan beställa en hem och betala med avi, hihi c: ) Människan som stog i kassan på SFbokhandeln var typ bäst. Hon gilla också XMFC och Sherlock, hihihi c': Så hon tipsade mig om en sida jag ska gå ut och kolla på sen när jag sett första säsongen av BBC's Sherlock-serie. Fuckyes.
Nu ska jag antingen fortsätta med A very Potter Musical, True Blood, Vänner eller helt enkelt sitta och spela Oblivion. 
(vill ändra bloggdesignen lite också, men vet inte hur än så det skiter man väl i att göra något åt)




för det regnar här i götet idag

2011-12-29 12:17:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


eller... det har snarare HAR regnat än gör. Men iaf.
Gick och la mig vid 9 igår och somnade rätt snabbt, ändå vaknade jag strax efter 11 idag. Det är ju stört hur mycket man sover ibland ): Rosa hade lämnat en lapp på bordet nere som jag tänkt, dock stog det något mycker tråkigare än jag trott. "Snälla Caroline. Glöm inte att vattna granen är du bussig. Kram RM" . Jo.. Men vad hade man förväntat sig liksom? HAH
Det låter som om någon knackar på dörren hela tiden, men egentligen är det en sån där jävla krans som blåser utav bara helvete :( blir ju rädd.
Oh well, ska ta en dusch nu och sen blir det antagligen ner på stan för att leta efter 4 Gott (godisaffär med typ... 400 olika sorter. Fuck yeah). Adios!

nödvändig update.

2011-12-28 12:18:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter på tåget. Moster hämtar mig på station när jag kommer fram om 4 timmar.
Tur att jag har mat, chips och Oblivion. Omnom.

when we stand together

2011-12-28 01:02:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och kollar på Supernatural på 5an (typ säsong 4, men iaf) och försöker bli trött. Ska upp halv 9 imorgon för att sen bli skjutsad till Västerås. Jag kommer få sitta där i ca 1½ timme innan tåget kommer, men skitsamma.
Trodde att jag skulle vara alldeles till mig när den här dagen kom, men konstigt nog så mår jag bara... Allmänt konstigt. Jag menar inte att klaga över att jag åker, för det kommer bli rätt skönt ändå att få komma iväg, men... Hade förväntat mig lite mindre ångest. >< får se hur det blir när jag väl sitter på tåget imorgon. Godnatt.

these flowers don't belong to me

2011-12-25 23:28:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


God jul i efterskott till.... Typ inga. HAHA
Sitter fortfarande hos broder, trots att det är söndagkväll. Blev 2 nätter mer än vad jag planerat från början.
Har haft det rätt okej måste jag säga. Varit lite nere idag då och då, men det har gått över lika snabbt igen. Kan dock inte sluta tänka på hur det blir över nyår.. Kommer vara riktigt underbart på ett sätt att få vara i göteborg och att äntligen få vara på ett ställe där inte en jävla massa människor behöver tvinga ur mig ett leende var tredje sekund (och även att få slippa folk som frågar hur jag mår, seriously, börjar tröttna nu), men på ett sätt så är det trots allt under nyår. Jag får försöka göra the best of the situation helt enkelt, hade trots allt inte varit en högtid om vi inte gjort det till en.
Nu svamlar jag på bara och knappt ens jag fattar vad det är för skit jag skrivit :'D börjar bli en aning trött så ska väl sova. Eller... Ska starta en film och somna till den, men w/e. Imorgon blire SPN med kottarna och förhoppningsvis regnbågskaka <3
I luv you gaiz.

08:02 - wednesday.

2011-12-21 08:06:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter i skolan och väntar på att Angelica ska komma hit. Tvättmaskinen är igång hemma och jag sitter här i asfula mjukiskläder och är sinnessjukt trött. Har verkligen sovit alldeles för lite de senaste dagarna, uuh...
Sista dagen imorgon dock, och då är det idrott och sen får man gå hem. Blir då att packa klart helt och ta sig mot Söderfors för julfirande. Ska sova hos broder min fredag-lördag, torsdagen får vi se. 

Min hals gör fortfarande ont och detta är vad jag tänkt ha på mig på lördag. Deal.

Jättebra bild, verkligen *host*. Men det får duga

in sickness and in health

2011-12-17 02:47:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tror köttbullarna jag gjorde idag blev rätt okej. Syrran och Patrik sa att dom var jättegoda och att det inte var något fel på dom, så jag får väl lita på det då ): Pinsamt om folket inte gillar dom dock.
Anywhooo.... Försöker somna men kan inte. Hostar som en jävla idiot. Sjukt irriterande ): Precis när jag håller på att somna får jag värsta hostattacken. Kommer ha rödsprängda ögon imorgon. Vackert.

Apropå rubriken så tog Angelica och Patrik på sig ringarna idag c: Kändes som om jag var jobbig och ivägen, men det var jag som stog för bilderna så det blev bra ändå. Helt otroligt att äldsta syrran ska gifta sig om mindre än ett år... D': ♥

Lite stolt över bilderna är man ju, det måste jag erkänna :c
Nu ska jag försöka somna. Igen. Om jag inte avlider av allt hostande.

I don't wanna give you my life, but it's too late now

2011-12-15 01:36:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sometimes I wish I could just let it all be. That I could move on and look for someone else and never worry about us. But I’ve tried that. For two years I’ve tried that, and it doesn’t work. I just love you way too much and deep down, I know that you love me too, even though you don’t always act social. 
I don’t know, maybe I’m overthinking this, but I just wish I could have a real love life instead of a distance, half-existing one where nothing ever seem to go right.

I’m sorry for thinking like this, but they’re only mere thoughts.


Nonetheless

2011-12-13 01:26:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte göra ett inlägg på engelska. Igen. Brain.
Vaknade, kunde inte prata och åkte till skolan och gjorde provet. Vet inte om det gick bra eller åt helvete, men jag skrev rätt mycket på de frågor jag väl svarade på så jag hoppas det går bra. Åt gröt och tog sen tåget till Tierp för att träffa lite awesome människor sådär, det var skojj c; Somnade vid 18-tiden när jag kommit hem och vaknade ca 23. Klockan är nu 01:22. Trodde jag behövde sömn för halsens skull eftersom te inte fungerade, men näe. Mår fan värre nu än jag gjorde innan, så vi får se om det ens blir skola imorgon. Jag får maila fotoläraren om instruktioner helt enkelt.
Undrar kanske om man skulle behöva kolla upp halsmandlarna ändå? Blir ju trots allt såhär i stort sätt varje gång jag blir sjuk, så det kanske är lika bra ._. 

Other than that så ska jag köpa en Ravenclaw halsduk när jag väl kommer till götet och jag trivs fortfarande i mitt röda hår, fuck yes. Nu ska jag fan försöka sova igen, är nästan lika trött som innan. Kan jag inte somna får jag väl kolla på Up och dricka julmust och käka pepparkakor och knäck eller nått. Julmys sådär för en forever alone'are mitt i natten.


I write sins, not tragedies

2011-12-10 15:05:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har inte fått en kommentar sen den 21/11, är jag verkligen så tråkig eller? :@

John och Lisa är fortfarande här. De ska på hockey idag klockan 4 sen åker de hem och Angelica och Patrik kommer tillbaka till huset. Ärligt talat så har jag varit rätt osocial ändå, trodde jag skulle sitta där uppe varje minut som räknades, men nope. Hatar att alltid vara den yngsta och bli behandlad som om jag vore tre. Visst, de frågar mig hur skolan går och sådär, men det är i stort sätt allt. Fan, jag vill inte känna mig som det tredje hjulet hela tiden?

Oh well, hade tänkt fråga kottarna om bio idag eftersom jag inte vill sitta hemma, men den planen gick i bitar. Jävla skolgrejer som hela tiden är ivägen aögklmerjb. Ska i vilket fall inte sitta hemma idag. Har prov på måndag, men jag vägrar helt enkelt sitta hemma. Så är det bara.

Hejdå.

Nämen visstfan.

2011-12-09 23:30:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har ju hunnit blivit rödhårig också. Jorå jag blev nöjd :D

Så jävla normal.

when the world gets to heavy, put it on my back

2011-12-09 23:24:41 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Angelica och resten av kompaniet här hemma är ute på fest (eller ja, inte patrik, han är på julbord. Men det är väl i stort sätt samma sak när det är med jobbet? HAHA), så jag sitter här forever alone utan något att göra. Önskar som fan att man vore 18 nu, då hade jag kunnat följa med, OTL
Sitter och har precis kollat på Supernatural ep10, vill kasta kråkor på någon. JÄVLA SKITGREJER VAD DOM HÅLLER PÅ ATT KGNMDVFKNMRELKM *INSERTSPOILERHERE* :@@@ Fanihelvete.
Get your fat ass back here, you idjit :'(
Har druckit en cider, käkat knäck och druckit läsk. De 2 sistnämnda ska jag fan fortsätta med. Finns en lussekatt kvar till mig å som jag kan ta, och det ska jag fan göra snart :@ Vem vet, hinner kanske till och med käka lite gröt också. Rebell som jag är.

JAA, TITTA, KAN LADDA UPP GIF'S NU OCKSÅ. TACK FÖR DET FAN.

let the siren sound, I'm ready to fight.

2011-12-05 14:17:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter i skolan trots att jag slutade för typ 2h sen. Lame. Ska på hockey ikväll, Brynäs - Frölunda, med kotteA. Blir väl in och käka nått innan vi drar till Läkerol arena.
För att vara ärlig orkar jag egentligen inte alls vara social idag. Är trött i huvet och kläderna jag har på mig hatar jag for real. God, jag måste fixa ett par till svarta jeans... Mår fan inte bra om jag inte har dom på mig, hah ):
Fick svar på idrottsartikeln igår. Vill slå ihjäl någon. Behöver komplettera halva, jävla fittgrejer, jag orkar inte. Satt hur länge som helst och försökte göra den som den var och var rätt nöjd, men nu får jag inte ens ett E om jag inte fixar några grejer.
Fick ett C på matteprovet från förra veckan iaf, kände mig lite stolt sådär.
-
Tiden går segt och jag vill gömma mig. Hejdå.

i wonder how many that will listen.

2011-12-01 19:31:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vill skjuta någon i huvudet. Jag orkar inte. Fanihelahelvete att det alltid händer något som ska förstöra. Är det verkligen så jävla svårt att låta mig vara glad en längre tid? Seriöst. Jag vill bara att problemen ska försvinna och att jag kan få vara med den enda person jag saknar just nu. Nej, det handlar inte om att jag endast tänker på den där människan jag älskar så förjävligt, men det är en stor del. Jag förväntar mig inte att folk runtom mig ska inse hur jag känner, för det går inte och för att vara helt ärlig orkar jag inte med all skit folk slänger ur sig när de tror att jag har tonårskänslor och sådana enklare problem i vardagen. Fuck you, säger jag. Jag orkar inte. Det är inte heller så att jag mår dåligt varje jävla dag, men det är faan näst intill. Blir inte bättre av att jag inte får ordning på något längre heller, fan, känns till och med som om skolan snart kommer rasa den med. På det här är kroppen åt helvete. Det gör ont. Hela tiden. På alla möjliga jävla sätt ni kan tänka er, både fysiskt och psykiskt.

Jag klagar utav bara helvete nu, svär gör jag med, men jag vill fan inte längre.
Det är inte så jävla simpelt som folk tror.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu