with a sense of... Y'know what, nevermind.

2012-01-25 12:17:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter i skolan och väntar på spanskan. Vill verkligen egentligen bara hem. Har varit på sånt jävla dåligt humör de senaste dagarna och jag känner att det fan inte blir bättre. Vet inte varför jag mår såhär jävla cp heller, vilket egentligen bara gör det ännu värre. Går igenom dagarna med youtube, musik, rollspel och tumblr. Är död på morgnarna också, slkgnmaerkk.
Åt typ en halv lax på lunchen för en stund sen också, vilket inte är helt bra. Skulle inte förvåna mig om jag håller på att bli sjuk. Med min pågående tur blir det väl vinterkräksjukan eller nått i den stilen.

asdfgklerg skit samma. Ska försöka ta mig igenom spanskan så får jag ta en lång jävla dusch när jag kommer hem. Jag orkar inte.

By the way mitt humör den senaste tiden. ^

It's a fucking miracle that I'm still standing.

2012-01-17 16:34:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
We're sexy and we know it.

2012-01-15 17:11:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sådärja. Blir lite feminint här hemma nu.
Ska fortsätta med våran choklad och våra serier med våra smexiga faces.


"beneath the falling stars"

2012-01-14 17:28:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag skulle vilja skriva en fic som heter så. "Beneath the falling stars" alltså.
Tänkte att den skulle vara om min kära John först, men är inte säker längre.
För det skulle ju lika gärna kunna vara om något helt annat.
Dock spelar det ingen roll, för jag måste bli klar med de andra 7 jag har som ligger och skräpar först. Blöh, säger ju att jag verkligen inte kan skriva längre.
Har en sådan otrolig block så jag tror jag dör.
Är det någon som vet hur min kreativitet kan börja flöda igen så säg mer än gärna till.

And oh, hämtade min halsduk igår Nu fattas bara de andra 3 <: Hade tänkt köpa iaf Gryffindor
och Slytherin också, men är inte säker på Hufflepuff än.

Nu blir det gårdagens Supernatural avsnitt och kanske lite tårta.
Måste bara smälta maten först så jag inte hamnar i koma, hah ):
Har ju dock hela natten på mig i stort sätt, för jag har huset för mig själv c:
adjöken

seventeen cookies

2012-01-12 22:52:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Flög hem efter skolan och massa släktingar har kommit hit till och från ända till ca 9, då de sista åkte. Har nu 3 paradisaskar, jag klagar fan inte. Höhö Dessutom finns det en massa jävla bakelser kvar och vi börjar halv 1 imorgon. Tusen kronor är inte  helt fel det heller. Är trött som ett jävla as men det är tråkigt att sova, så det tar jag lite senare.  Har fått ansiktstvätt av syster också, bäst för den att det fungerar. Vill få pli på den här jävla hyn nu.
Nejmen bajs jag orkar inte skriva. Är kissnödig :@ Dagen har varit bra the end.


i can't keep up

2012-01-08 20:51:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..our fables take us everywhere.

2012-01-08 19:56:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Vill verkligen skriva något nu. Vill skriva klart allt jag har som bara ligger och jag vill skriva nya berättelser, men jag kan verkligen inte. Antingen blir jag för trött eller så har jag ingen inspiration, vilket leder till en jävla massa skit eller enbart någon irrelevant mening. Varit så i flera månader nu, får psykbryt.

Och apropå inget så ska jag baka på onsdag. Vi får se vilka som kommer på torsdag. Hoppas min halsduk kommit tills dess iaf. I want that now..
Funderar på att dra in till huvudstaden och ha HP marathon med mupparna där, men vet fan inte om jag pallar det, eeh... Får prata med dom.

Why not let the stars face us?

2012-01-08 19:50:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Känns inte som att jag har något som är "eget" längre. Har ingen film, ingen serie, ingen stil eller frisyr. Ingen talang, inget jag verkligen brinner för som inte är... mitt. Förstår ni hur jag menar? Det är en idiotisk grej, men jag behöver ha något. Jag är van vid att ha minst en eller 2 grejer som verkligen gör att folk tänker på just mig när de hör om det eller ser det. Jag har gjort en massa småsaker den senaste tiden, men det finns alltid någon som har något liknande eller så ser jag cpmycket folk som börjar gilla det och det.
Så jävla meningslös grej att klaga på, men jag hatar det.

Blev inte supernatural igår, så ska fanimej kolla på det nu istället. Vaknade halv 5 för jag mådde dåligt och för mitt dygn är cp, great. Skola imorgon och det nya schemat suger getballar. Fyfan i helvete.
And oh right, får inte glömma bort att gå och prata med lärarna om att kanske byta till spanskan. Lär mig inget på japanskan och för att vara helt ärlig så har jag ingen energi att lägga ner på det. Spanskan har jag lyckats överleva innan, så förhoppningsvis blir det bättre. Då kan brorsans tjej kanske hjälpa mig lite också.


forget about pricetags

2012-01-08 02:33:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har bestämt mig för att köpa en UppCon biljett när jag får pengar nästa gång (eller rentutav om jag får pengar när jag fyller). Skiten är bara en gång per år och som Bella så fint påpekade så har jag ändå inget annat inplanerat. Lika bra. Dessutom har jag och min kära frisör till syster kommit fram till hur jag kan ha håret utan att behöva klippa av det, which means att jag kanske kan cosplaya Mikami också = WIN c':  (bäst för dig angelica att du fortfarande kommer vilja vara Angela, jag försöker skaffa ett crew här : @@)
Oh well, ska väl kolla på senaste Supernatural nu tror jag och sen sova. Borde kanske sova nu direkt, men så smart är jag inte. Godnatt på er.casablanca sucked anyways

2012-01-04 17:23:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag ska kolla när Bella spelar, hihi. Sen ska jag till ICA för att posta mosters husnyckel som jag råka få med mig hem, hah ): After that ska jag till syrran för att kolla på film. Ska prata med henne om att göra trolldeg också, ska testa göra mina constantine-knuckles på det viset nämligen <:

Holy shit jag fyller år nästa vecka. Coolness.

I can't stop the world from tumbling away, forgive me

2012-01-01 21:25:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I am unable to cry. I want to, so badly, but I literally can't.
I hate this. I want to stay here forever. I want to be able to feel.
Right now, at this moment, I'm just laying here in a dark room as I'm waiting for the hours to pass me by while I do nothing about it.
I'm sorry, but the way I feel can not words describe.
Don't say this rant is bullshit, because this is how I feel.
And neither do I expect any of you to understand.
It doesn't matter if you care. I just want to write it off. I'm sorry.january 1st, 2012. 18:33

2012-01-01 18:41:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


"Firade" nyår med kottarna genom skype i går/natt/morse (thank you for that btw). Det blev bättre än jag trott. Gick faktiskt ut en liten stund efter tolvslaget för att se några av fyrverkerierna som grannarna här sköt iväg, det var helt otroligt jävla mysigt att höra all göteborska från alla håll <3 Hade jag varit med familjen i den stunden hade jag fan varit lycklig. c:
Tolv (/elva) dagar kvar tills jag blir 17 också. Wow... Det är mycket äldre än vad man kan tro, hah.

Just nu dock, så vill jag bara att du ska komma hem. Snälla, kom hem.


foto och redigering; C. Hadin.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu