it's not a question, but a lesson learned in time.

2012-03-28 23:30:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Trodde att jag visste vem jag var. Vart jag var på väg och hur jag skulle göra. Trodde jag listat ut hur mitt liv skulle se ut men har inte nån som helst lust till det längre. Jag trodde att jag visste exakt hur jag skulle klä mig, vilken frisyr jag trivdes bäst i, men inte ens det är jag säker på längre. Är det allt på grund av dåligt självförtroende? Är allt förgäves och helt i onödan?


Har en ny säng. Eller ja, ny och ny är den väl inte, men den är ny för mig. Jävligt skönt ska det bli att lägga sig och sova kan jag säga, hah ): Blir skola imorgon och är inte ett dugg trött just nu. Duschade nyss, längesen det var så jävla mysigt. HAHA
Nej. Blä. Ska fortsätta läsa tills jag blir trött. Boken är askonstig har jag märkt nu, men den är samtidigt asbra. Vet inte än vad jag tycker, men det märks väl när jag kommit lite längre in. Inte ens läst 1/4 del ännu, såå... ja. Ska på bio igen på fredag. Gissa vilken? Jomen The hunger games såklart. IGEN :DD can't wait. Finns ett citat där nånstans som president Snow säger men har helt glömt det, ska fan skriva upp det på telefonen när jag hör det igen. asglkmerhk godnatt <: 


a song of ice and fire

2012-03-27 13:27:16 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


"The Other slid forward on silent feet. In its hand was a longsword like none that Will had ever seen. No human metal had gone into the forging of that blade. It was alive with moonlight, translucent, a shard of crystal so thin that it seemed almost to vanish when seen edge-on. There was a faint blue shimmer to the thing, a ghost-light that played around its edges, and somehow Will knew it was sharper than any razor.
Ser Waymar met him bravely. "Dance with me then." He lifted his sword high over his head, defiant. His hands trembled from the weight of it, or perhaps from the cold. Yet in that moment, Will thought, he was a boy no longer, but a man of the Night's Watch."

Okej, det där var väl bara för att jag kan och för att jag gillade beskrivningen av svärdet på nått sätt. Men jag delar med mig! Har börjat läsa A game of Thrones, och även om jag bara hunnit läst själva prologen ännu så är den grym. Utseendemässigt är den otroligt lik oblivion, vilket alltid självklart är ett stort +. Textmässigt så förklarar den målande och den är slgbmfrejh. Ska fortsätta läsa när jag skrivit klart här, hah >:
Är hemma idag. Vill vara hemma nu och fram till... För evigt, ungefär. Orkar verkligen inte och jag vet inte vad jag håller på med. Miljoner tankar flyger runt mig hela tiden och jag vet inte varför jag hela tiden måste begrava mig i en massa skit. 

Aja, har nu böcker ett tag framöver iaf. Har som sagt AGOT, har reserverat Catching Fire, It's kind of a funny story och efter det ska jag läsa Eragon. Det blir ju några stycken, så att säga. Håller också på att fixa LOTR filmerna som jag ska kolla på. På det har jag fortfarande all Anime på min gamla dator... Ska nog fan lägga in det på den här istället.

NU BLEV DET MYCKET HEJ,HEJDÅ


Så otroligt söt, am I not? :@

icecream with smarties and chocolate on top

2012-03-22 20:55:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har egentligen inte ett skit att skriva. Aja.
Projektvecka denna vecka - Makt och medier. Är väl egentligen klara med just det men sitter nu och ska planera ett projekt på rätt sätt samt genomföra det efter en tidsplan. Det är väl rätt bra att kunna. Antar jag. Either way så är det rätt okej faktiskt. Tycker om lärarna vi har <:
Ska på EVK imorgon (Elevvårdskonferens). Det är väl mindre kul tror jag, men har inget val. Måste prata om min skolgång och det är väl antagligen det mentorn min sett också, annars hade inte en EVK varit planerad.
Efter skolan drar jag mot Örebro. Slutar 3 men kommer inte vara framme i Örebro förrän lite efter 8. Greaaaat... MEN VÄRT DET. Ska bli riktigt jävla skönt att få åka dit. (wow, den meningen använder jag rätt ofta va?)
Eh... Ja. Det var väl egentligen allt. Ska kolla på The hunger games på lördagen, and I can't fucking wait. VILLSEDENNUUUUUU..... Boken var fan grym, hah ;_; Ska låna 2an och 3an när jag lämnat tillbaka första hade jag tänkt. 

Var på jobbmässa idag klockan 4. Det var... Trångt, varmt och kändes inte alls som om det tog mig nånvart. Ska ta mig till kyrkan här i Hedesunda nån gång nästa vecka tror jag för att prata om ett eventuellt sommarjobb där. Kan bli rätt bra.
Har sedan gymmet igår offrat mina fötter, därav inte kunnat gått dit idag. VILL DÖ. Blåsorna är över hela främre delen av fotsulan, helt sjukt. Har dock inneskor nu iaf, så efter fötterna läkt blir det frid och fröjd igen <':
Okej, så egentligen hade jag väl mer att skriva än jag trodde, men så blir det väl alltid. Godnatt.


madness

2012-03-19 20:10:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tar jag det inte lugnt snart kommer det sluta med att jag sårar någon jag inte vill såra.
Jag måste hitta ett sätt att bli av med alla jävla känslor, för det här går inte längre.
Vill bara ha den 26e nu så jag kan få prata riktigt på ungdomsmottagningen.
Jag är på sånt jävla dåligt humör hela tiden och det pendlar något så otroligt mycket.
Fan också. Jag vill inte att det ska vara såhär.
Ber om ursäkt i förväg om jag sårar någon.


~

2012-03-18 21:00:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


So fucking tired of peoples expectations of me. Dö.

pull my heart away

2012-03-15 23:37:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Försov mig idag, kom till skolan vid 11. Vilket egentligen var lika bra för de satt och kollade på nån jävla dramafilm på svenskan. Sen blev det lunch, hade svårt att äta men det gick över. Digitalt skapande - inte ett skit blev gjort eftersom man inte får ta bilderna än. Blir att göra det på fotolektionen den 26e. Eller, ska till UM igen den 26e så det blir snarare att ta bilderna vid lunch den måndagen. Oh well. Efter skolan skrev jag ekonomiprovet. Gick rent utav åt helvete. Är så otroligt dålig på ekonomi och samhällskunskap i allmänt så det finns inte. Hoppas som fan att jag fick E iaf, orkar verkligen inte göra om det.
Kom hem och åkte direkt med broder till farmor och farfar eftersom farfarrr fyller år. Eller... fyllde år (?). Blev tårta, paj och nån citron/maränggrej som farmor bakat. Och bullar. Och en chokladruta. Omnom <3 JAG FÅR, DET BLIR SÅ PÅ FÖDELSEDAGAR. Sen att jag inte ätit middag är en annan sak, HAH
Sitter för tillfället och kollar på POTC4. Borde typ... Sova ): Men jag vill kolla på filmen and frankly; att sitta i soffan och kolla på film är bland det bästa som finns när man är trött och seg. Sådetså. 

Och ååh vad jag önskar att jag hade ork till att sitta dagarna ut med hobbies igen ): Helvete, brukade sitta dagligen och skriva och kolla på filmer och serier, nu är det ett under om jag ens kollar på 2 filmer i veckan och ännu mer ett under om jag öppnar dokumentet och börjar skriva något. Seriöst, vill ha tillbaka min energiiii...!
Nej, börjar halv 1 imorgon så ska fan ta mig till gymmet efter skolan. Moderskapet fyller år i helgen så det kommer bli massa gotta då med, är så trött på att ha komplex (some of you know what I mean when I say that), så hoppas det förändrar lite iaf. Borde inte äta så mycket onyttigt heller... Kan man kanske byta ut godis mot en och annan energidrink istället..? Måste googla det.

NEJ NU BLIR DET LÅNGT OCH TRÅKIGT, ADJÖKEN


Valde bort 2, and here are the rest of them.

2012-03-14 01:27:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är lite småstörd, men förhoppningsvis införskaffar jag 2-3 av dessa.
Minst 1 innan sommaren iaf. START THE HATE PEOPLE, I DON'T CARE

blueberry popsickle

2012-03-11 18:41:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Varit hos syster i helgen och kollat på film och enbart umgåtts. Det har varit rätt skönt, måste jag säga.
Kvalitetstid med syskonen är vad man behöver ibland, hah ):
Sitter nu och ska kolla på film och antagligen käka chips också. Bara för att jag kan liksom.
Min mentor oroar sig över att jag kan hamna efter i skolan, vilket jag hatar, för jag vet själv lika väl att det inte går så jättebra just nu... Men vad ska jag göra då? Har tid på ungdomsmottagningen kl 10 på onsdag, både jag och skolarbetet får härda ut tills dess.
Borde ta mig in i duschen nu men det är jag alldeles för jävla trött för. Får ta det senare. För ni vet, att skjuta upp saker när man är trött är ju alltid en bra grej. Host. <':

Just one little piece of it, that's all I ask for.
Just one little piece of sanity.

hey guess what

2012-03-09 00:01:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag gick ut. Panikångestattack - du är fan inte saknad.
Innan jag gick hem igen slog jag flera gånger mot väggen i busskuren.
Det må vara trä, men nog fan kommer det kännas imorgon.

Nu ska jag försöka sova. Önska mig lycka till för det kommer behövas.
peace

with a bullet catched in my teeth

2012-03-08 20:59:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I've never felt this lonely.
Never have I been this confused.
Never have I ever lost track of myself this way.
I need answers. Help.
A bigger voice.

I got my knuckles bruised by a lady in black.

2012-03-08 13:40:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sovit hur länge som helst och vill nu sova igen. Känns som jag har sprungit flera mil. Tänkte gå till gymmet idag, men är osäker på det nu måste jag säga. Orkar knappt ens skriva. Tänker på en jävla massa grejer och blir så jävla slut. Både psykiskt och fysiskt. Mest psykiskt dock, måste jag säga.
Fått tid på UM den 14e iaf, ska vara där klockan 10 och prata. Det känns okej. Lite nervöst eftersom jag inte vet riktigt hur jag ska ta upp vad jag vill prata om, men det löser sig nog när jag väl sitter där.
Sitter fortfarande och kollar på den där människans klipp på youtube, bara för att. Förhoppningsvis kollar jag igenom alla. Det skulle kännas bra att få göra det tror jag ): hah. Vet inte om det var någon av er som kollade på dom, men det är väl skitsamma isåfall egentligen.
Nej, ska fan sova ett tag till snart. Mamma ville jag skulle diska och lite sådär, men jag håller fan på att dö här. Ska fortsätta ligga under täcket med tjocktröjan på mig och låtsas som att jag inte existerar för omvärlden. I've got my reasons.
peace 


"and I know it hurts and I know you feel torn"

2012-03-06 22:25:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..and it's right back where I ended up the last time

2012-03-04 20:28:33 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Örebro var najs. Lite speciellt, men nice. *host*
Lyckades införskaffa 2 nya t-shirtar och 1 scarf, av någon konstig anledning. Passar tydligen i den, och jag säger inte emot allt för mycket om jag ska vara ärlig. Ingen är mer förvånad än jag.  Har bestämt mig för att ta bort mina snakes också iaf. Eller... 90% säker. Får väl göra om skiten om jag vill det senare. Mitt svarta hår är tillbaka och jag är glad.

Fortfarande skola igen imorgon dock, och jag vill bara lägga mig ner i ett dike nånstans där ingen kan hitta mig. Bleh. Jag orkar inte, av någon jävla anledning.
Ska in i vardagsrummet och käka äppelpaj nu, skiter i om jag inte är så jätteförtjust i't, JAG SKA HA.
Nu har inte jag nåt mer att skriva. Som vanligt. 


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu