we sail away, you and I

2012-08-27 22:22:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Holy fudge in hell, jag har verkligen inte uppdaterat min blogg mycket i sommar. Tänker inte be om ursäkt för yolo.
Okej, nej, det är måndag och jag har snart haft skola i en vecka. Än så länge är det okej trots de 3 läxorna jag blivit tilldelad. Eller ja... Inte bara jag men ni förstår vad jag menar. Ska skriva en uppsats (or what to call it) om mitt kroppsspråk och hur jag kommunicerar. Frågorna är asjobbiga och det kommer ta aslång tid. Det ska in på onsdag eller om det är torsdag men jag är badass så detta klarar jag i vilket fall. Har kommit fram till att det här året ska jag inte släpa med mig en massa rester till slutet utan jag ska bara se till att göra uppgifterna jag blir tilldelad så jag får skiten överstökat. Blir mindre stressad då också tror jag. 
Oh well, nya blogg.se är konstigt men verkar inte alltför komplicerat. Det klarar jag nog också av.
Såg The Dark Knight Rises förra lördagen och höll på att dö. Fyfan vilken bra film asldfkmrth,sdf. 25e i lördags och "firade" då en månad med min pojke. Tiden går snabbt.
 
Nu ska jag sova, ska försöka att designa om den här lilla bloggen jag har också med tanke på att den har sett likadan ut i mer än ett halvår nu. Och apropå ett halvår - har ni tänkt på att det är mindre än 4 månader kvar till jul?
 
Var ju faktiskt också på både bröllop och möhippa i somras, lite småbäst sådär :3

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu