maybe one day I'll wake up.

2011-11-30 22:59:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dear anxiety;

please leave me the fuck alone.

sincerely,
Me.

floating over flames

2011-11-30 22:10:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idrott imorgon och ska faaan vara med. Tro det eller ej, men jag vill faktiskt. Ryggen är fortfarande rätt mycket åt helvete, men då får den vara det. Sådetså. Köpte nya hörlurar idag också, blåa skullcandy, nomnom <3
Mina svarta jeans är för stora. Måste vara byxjävlarna som blir större för inte fan är det jag som blir mindre iaf, HAHA
Godnatt.

För många känslor som flyger över mig just nu. Ångest hela tiden. Vill inte. Dö.

It's never what we believe

2011-11-27 22:07:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Okej, så jag har fixat... Inte ett skit har jag fixat. Har läst lite ur svenska-boken och kommit på en idé till fotolektionen, but that's just about it. Har SO (dock så får jag skriva det på lektionen imorgon, vilket jag ska) att göra också, men... Sen är jag nog klar? D: Känns som det är så mycket mer, men det är det nog fan inte. Kan inte fixa svenskan förrän efter tisdag iaf, även om jag vore klar med boken. Jovisstja, japanska har jag, får ta att plugga lite sånt imorgon (kan ju intala mig själv att det kommer hända iaf).
Har knarkat Oblivion i flera dagar nu, gaaaah ♥

Jag känner att min kropp verkligen börjar ge upp nu, hah ): Seriously, jag får asofta hjärtklappningar (även om de inte är lika ofta nu som förr) och jag känner hjärtat hela tiden, dessutom har jag ont mellan mage och bröstkorg med. Känns inte alls kul. Speciellt inte med tanke på att ryggen är helt åt helvete den med. Borde väl prata med mamma om att jag inte alls mår speciellt toppen fysiskt sätt, men det känns inte så väldans viktigt just nu. 

Skola imorgon. Fan vad jag hatar söndagar. Inte just för det med skolan dagen efter, men just för att jag tror att det kommer vara åt helvete. Måndagar är inte så jävla dåliga, när ska jag lära mig det? 

And oh, right! Har fått i uppgift att vara fotograf på systers bröllop, så jävla awesome egentligen :'D Har tänkt lite till och från på vadfanihelahelvete jag ska ha på mig, men har bestämt mig för att vänta och se. Det är inte alls säkert att jag kommer vara lika lost när det väl kommer till att välja som jag är nu, så varför få ångest nästan ett helt år i förväg? Nej, jag har nog att tänka på redan, dammit.
Har packat ner lite köks-prylar som jag fått av Angelica och Patrik till lägenheten idag också, så vi får väl se om det blir inflyttning till december eller januari (snälla be för att det blir december, vill ha eget ställe nu!).
Oj jävlar, det blev en del skrivande detta... HAHA. Oh well <:

Oh det snöade idag ♥
Synd bara att jag inte fick till bra bilder >:

bottled up like smoke

2011-11-24 20:46:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Tänkte börja skriva ett inlägg på engelska, wth. HAHA
Kunde inte gå till idrotten idag, så blev inget där för mig. Fyfan i helvete vad jag hatar min rygg... Dagen har dock varit rätt chill och jag är glad över.... Det mesta, dammit D': I'm fucking happy. Det enda som fattas egentligen är lägenheten, och det får jag reda på hur det går med den 28e. Shit... HAH
Oh well, jag klagar inte direkt. :D
Matte imorgon, sen är denna vecka slut. Helt otroligt att trots att den gått rätt snabbt så har detta varit den längsta under hela tiden jag gått på JB ):
Nu ska jag kanske spela lite Oblivion. Igen. eheeheheh :'D *besatt*

sådärja. imorgon blir det nya skoor~ ♥

Ja, fast det är ju inte riktigt så lätt att förklara.

2011-11-21 14:42:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är inte lika lätt som vissa tror.

---
Nu ska jag kollar Constantine, äta tacochips med ostsmak och dricka lättdryck medan jag rollar och väntar på att mamma  ska höra av sig om lägenheten. Adjö för idag, världen.

hand in hand down a snowcovered lane

2011-11-21 08:05:23 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och fryser som en jävla idiot. Klockan är 8 och jag borde väl kanske gå upp, men har bestämt mig för något så idiotiskt som att inte bry mig om jag kommer försent. Great, right? Vill bara att Patrik ska dra nångååååång..
Mamma ringde igår kväll och berättade att som en gemensam födelsedags/julklapp får jag 800 för att åka till Göteborg under lovet. Jag grät faktiskt lite då jag. Glädjetårar, that is. Så jag behöver bara prata med Therese eller Rosemarie om att få sova där så är allt fixat sen c: Ååh, dom är bäst <3
Blir för mig att laga maten idag. Köttfärssås och spaghetti, komplicerat, hah ):

Skjut mig i huvet nu, tack.vill inte till skolan alls..

shocked just to know, your heart is still beating

2011-11-19 23:09:53 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och kollar på The Prestige, lite kul att jag tänkte ladda ner den i fredags också, ååh hugh jackman <3
Förutom detta sitter jag och kan inte andas för jag mår så förjävla dåligt. UUugh, har aldrig hänt förut och jag vet inte varför det händer nu. Har säkert något att göra med att vid sidan av det psykiska mår jag illa som ett jävla as och har ont i bröstkorgen. Ingen som svarar på sms heller. Oh, wonderful world. <3

vill gråta åh, jag orkar inte med att allt går åt helvete när jag tror att skiten ska lösa sig


döångest,dö.

i hate being this fucking ridiculous.

2011-11-17 21:27:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nej, jag vill inte längre.

it takes two to whisper quietly.

2011-11-16 22:15:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Skulle vilja ha lördag och jullov nu, tack. Det vore helt underbart. Idrott imorgon och jag är lite smått jävligt förvirrad på vart jag ska, men det löser sig. Har sjukt ont i ryggen och kommer antagligen inte vara med ändå, kommer komma sent men huvudsaken är väl egentligen att jag går dit.
Har gått ca 3 veckor utan att jag kunnat sova ordentligt. Är trött utav bara helvete men så fort jag blundar för att somna så blir jag pigg igen. Kan inte slappna av för fem öre, trots att jag verkligen försöker att bara ligga där och tänka på annat. Börjar bli jävligt less kan jag säga. Kroppen kommer inte palla med snart.
Nej... Usch och fy fan vad jag vill ha lördag nu. Vill kolla på den där jävla lägenheten så jag vet vilken det blir jag faktiskt kommer flytta till. Den jag var och tittade på igår var väl okej den med, men sovalkovet i den andra är det som intresserar mig, hah ): 

Nej, måste försöka somna nu. Kommer fan inte vara mänsklig snart om jag inte får den här jävla sömnen..


welcome to my world, kicking and screaming.

2011-11-13 21:51:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har gjort rätt mycekt nytta idag. Dammsugit, hjälpt till med maten, bakat, handlat och lite annat sådär. Ska ringa till pappa imorgon och fråga om han vill följa med mig att kolla på lägenheten på onsdag vid 11, hittat en 1a i hedesunda. Blir nog bra. Får ta mig dit själv annars, kommer frysa ihjäl på moppen men det får jag fan ta.

Huvudet slutar aldrig att snurra så jag kunde väl mått bättre tror jag. Vet inte riktigt vad jag ska göra, blir förvirrad hela tiden för minsta lilla ._. Flyger runt på Tumblr som en jävla galning i vilket fall, gaaah
Patrik's föräldrar var här och åt idag. Eller, dom är fortfarande kvar, men jag orkar inte vara social så jag sitter i en annan del av köket och låtsas att jag skriver på en engelska-uppsats (som jag snart ändå ska försöka börja med, igen, vet inte hur jag ska börja för fem öre).
Om inte ska jag snart gå ner och kolla på Supernatural med en kopp te. Orkar inte riktigt med världen känner jag. Vill gråta. Puss på det och hejdå.


and I'm drowning in the ashes.

2011-11-08 23:34:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sov en timme imorse. Skolan gick förvånansvärt bra. Sov en timme inne i vilorummet på skolan innan jag drog till stan för att träffa Therese. Käkade på donken och pratade med folket på red room medan jag vänta. Töjningar där är sjukt dyrt, tyvärr. Får beställa på internet. Vi såg Paranormal Activity 3, måste säga att jag hoppade till några ggr och att den är bättre än 1a och 2a. KotteB, du dör om du ser den. Just sayin'. 

Har ingen som helst jävla kontroll över vad jag vill längre egentligen. Vill röka som om jag vore värsta jävla skorstenen, vill fara ute om nätterna utan anledning, vill dricka asmånga energidrycker trots att jag förstör min kropp med dom och jag hatar fan allt. Otroligt jävla trevligt, verkligen. Vill bara vara på ett ställe och trots allt så tvekar jag för att jag ens borde åka. Vet att det inte är något att tveka över alls, like, whatso-fucking-ever, men jag är störd helt enkelt. Ååh, dessa klagoinlägg. How fucking fascinating.

Tack för mig och må jag få sova i flera veckor. Orkar inte.


Why don't you just make up your own maps?

2011-11-08 04:57:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Klockan är 5. Jag har inte kunnat sova något än. Är dock påklädd och sådär till skolan, behöver bara packa ner dator och kamera och sen dra dit. Klockan är ändå ställd på 7. Borde kanske försöka sova de 2 sista timmarna..? Kommer antingen vara värsta bitchen, eller vara cp-flummig. Mår jag dåligt får jag väl åka hem och sova ett tag eller lägga mig hos sköterskan en stund. Ska på bio med Therese på kvällen, vilket är awesome. Har inte gjort något med människan alls sen jag flyttade hit trots att vi tänkt det, which is pretty fucked up ): 

Oh well, ska försöka sova ett tag. Kan behövas.

You don't know how lovely you are.

2011-11-07 16:33:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ligger och kollar igenom massa youtube-videos jag missat och mår dåligt. Borde verkligen göra fotoläxan, men jag orkar verkligen inte just nu... Mår illa utav bara fan och hjärnan orkar inte tänka för fem öre. PewDiePie och Katersoneseven får hålla mitt humör uppe tillräckligt för att överleva dagen. Det känns som om jag har flera läxor än just den med 60 foton, men kan inte komma på vilka... *sigh*
Oh god, jag vet fan inte ens varför jag mår som en numb fucking shrimp idag, men så är det iaf. (y) Förlåt till de som vill att jag ska vara social. Hejdå.

wara ningyo

2011-11-07 00:44:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ska gå ut en liten stund nu faktiskt. Klockan är mycket och jag börjar bli seg i huvet, men det skulle vara rätt skönt att få rensa skallen en aning. Så nu ska jag byta byxor, sätta på mig en hoodie och sen dra utåt. Är ju ledig imorgon med, så ska ta vara på tiden bäst det går. Orkar jag blir det mer Misfits när jag kommer hem igen. Eller så somnar jag till It's kind of a funny story. Ah, I love that movie..


Sometimes we do things we ain't proud of. And some people do it more often than others.

2011-11-06 03:10:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


.

Herreminskapare vad tuschpennorna hatar mig, men jag tar det lugnt och fortsätter rita bokstäver jag. Like a pro sådär. Snart klar med hela ordet och då jävlar ska jag slänga upp det på väggen och trycka in en bild här och på tumblr. Ahh... I love my room <':
Har bestämt mig för att slänga undan pengar och höra av mig till min kära kusin framåt jullovet också. Jag tjatar som fan nu, jag vet, men jag har tänkt dra mig mot Göteborg i ca nån vecka efter jul. TREVLIGT VA? : @ Mm, precis.
Haha nej vad cp...
Borde sluta få dessa plötsliga craving-attacker efter cigg, men det är väl ännu en fas-grej min hjärna försöker trolla in mig på. MEN ICKE SA NICKE, DEN GÅR JAG INTE PÅ SÖRRUU. 
Vill in till donken och köpa cheeseburgare. Det stänger snart dock så jag hinner inte. Bajs. Får väl sätta mig vid tumblr igen då, eller kolla på lite Misfits. Eller strosa runt ute. Fast, nä, det sistnämnda är jag för trött för, hah :( Besides, går jag ut kommer jag ba vela röka. Inte bra. Jag är ju inte ens rökare förihelvete.

And I gaze upon the stars, wishing the universe was ours

2011-11-03 22:53:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen hemma i Gävle nu, sådär kvart i 11 på kvällen. Trevligt. Eller ja, kom väl hem vid halv, men stor skillnad liksom. Åkte från Töreboda 10 i 6, lyckat sådär.
När jag kom till station i Västerås grät jag litegranna. Sen när mamma klev ur bilen när de hämtade mig grät jag ännu mer. Låter kanske lite patetiskt sådär, men det går inte att förklara känslan riktigt.. Grät och hulkade mig litegranna sådär i en ca timme i bilen också + under tiden jag berätta hur det var att vara i Gbg för en dag. Jag är en normal människa, har bara lite för mycket kärlek gentemot en och samma individ :c Har också kommit på att jag har 95% engelska rubriker till mina inlägg, intressant fakta.
Kottar kommer imorgon och hjälper mig göra huset lite läskigt med en skräckhelg. Har en platta powerking redo och imorgon blir det väl typ hamburgare och godis för hela faderullan :@ Nu ska jag kolla hur mycket ett flyg till Götet kostar. Adjöken.


And I've never felt my heart beating as if I were alive.

2011-11-03 11:53:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vet att jag tjatar, men fyfan vad glad jag är just nu. DLÖMEDHBN,MROJH  :)
Åker hem idag och moder min hämtar mig förhoppningsvis i Västerås vid 8. Köpt energiplatta ska hon ha gjort åt mig också, så det återstår att se, HAH
Har missat ett helt Supernatural avsnitt nu också, tror jag dör lite sådär fan. Sitter och lyssnar på musik jag inte hört på miljoner åt med Nicco just nu, helt klart bäst. Har inte ett skit att skriva, märks det?

Please tell me all of it is real.

2011-11-02 08:36:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Behöver någon som slap'ar mig rätt över face't nu eller nått.
Ska till Göteborg över dagen ett tag. Och ja, jag ska träffa HONOM. Känns som om jag kräks av lycka.
Vaknade 3 ggr inatt efter att ha somnat halv 1 och vaknade sista gången halv 8. Tåget går vid 10, får jag dö lite?
Skakade i 2h igår när jag fick reda på att jag faktiskt ska åka, kommer svettas av nervositet.
Nej, usch, jag dör, adjöken ;;____;;

Tears of joy goddammit.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu